Bryllupslokaler i smukke og atmosfærefyldte omgivelser

Hold jeres livs fest hos os

Odd Fellow Palæet byder jer og jeres gæster velkommen til en uforglemmelig dag, hvor vi tager hånd om alle detaljer, så I kan slappe af og nyde dagen. I vores bryllupslokaler, på tre forskellige lokationer i Odense på Fyn, tager vi os af både små og store fester – og altid med personlighed og høj kvalitet. 

God festmenu til jer

Vi stræber efter at gøre jeres dag helt speciel. Vi sætter os grundigt ind i jeres ønsker igennem flere planlægningsmøder og en tæt dialog, hvor også køkkenchefen bliver inddraget. Vi har flere nøje udvalgte menuer, I kan vælge imellem. Hvis der er særlige ønsker til menuen, vil vi selvfølgelig tage højde for det.

Vi tager selvfølgelig gerne hensyn til vegetarer, veganere, allergikere, diabetikere m.m. – men beder om, at det bliver meddelt på forhånd, så køkkenet kan kreere de bedste alternativer. Det samme gør sig gældende for vores små gæster, som vi også kan lave specielle retter til, hvis det ønskes.

Send en forespørgsel om dit selskab

​Når du sender en forespørgsel afsted, vender vi tilbage hurtigst muligt omkring mulighederne.​​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bryllupslokaler med plads til op til 150 personer

Vi råder over flotte bryllupslokaler på to lokationer i Odense – to i Odd Fellow Palæet og et i den gamle restaurantbygning. Derudover tilbyder vi også catering til bryllup hvis i har en lokation.

  • ​Odd Fellow Palæets historiske rammer på Nonnebakken har to lokaler, der kan rumme selskaber fra 40-150 gæster
  • ​Palæet i den gamle villa på Hunderupvej 22 har, med sin intime atmosfære og hyggelige indretning, plads til mindre selskaber fra 20-40 gæster

Vil I gerne høre mere om mulighederne?

Vi inviterer jer til at kontakte os for et kort møde. Så kan vi vise bryllupslokaler og muligheder frem for jer, inden I beslutter jer endeligt. Vi ser frem til at se jer.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret

Vi opdaterer hyppigt vores Facebook og Instagram, så skynd dig ind og like os. 

Det er den bedste og nemmeste måde at få alle vores nyheder.​

Palæet

​​Hunderupvej 22,​ 5000 Odense C

Rutevejledning på Google maps

​Nonnebakken 1, 5000 Odense C

Rutevejledning på Google maps

​Telefon: +45 40 72 02 02

E-mail: kontakt@palaeetsselskaber.dk

CVR: 88757513​​​

Åbningstider efter aftale