Bryllup​

Jeres livs fest i smukke og atmosfærefyldte rammer, midt i Odense.

Palæets Selskaber byder Jer og Jeres gæster velkommen til en uforglemmelig dag, hvor vi tager hånd om alle detaljer - så I kan slappe af og nyde.

I vores tre forskellige selskabsrestauranter i Odense, tager vi os af såvel store som små fester - altid med personlighed og høj kvalitet.

Vi sætter os grundigt ind i Jeres ønsker igennem flere planlægningsmøder og en tæt dialog, hvor også køkkenchefen bliver inddraget.

Her skræddersyer vi hver enkelt fest.

Palæets Selskaber råder over disse tre lokationer i Odense: Odd Fellow Palæet, Restaurant Palæet og Restaurant Skovkanten. 

Odd Fellow Palæets historiske rammer på Nonnebakken, kan rumme selskaber fra 50 til 200 gæster.

Restaurant Palæet i den gamle villa på Hunderupvej, har med sin intime atmosfære og hyggelige indretning plads til mindre selskaber fra 12 til 50 gæster.

Restaurant Skovkanten på Odensevej, ligger idyllisk i skovkanten, i flotte stemningsfyldte lokaler og med gårdhave samt lounge. Plads fra 20 til 80 gæster eller op til 120 gæster til reception.

Da vi stræber efter at gøre Jeres dag helt speciel, er det vigtigt for os med tæt dialog i arbejdet med at tilrettelægge festen efter vielsen. 

Vores menuforslag herunder er derfor kun til inspiration (men kan selvfølgelig også bestilles), så I får en fornemmelse af hvad I kan forvente 

og hvilket prisniveau I skal regne med.

Først og fremmest, så inviterer vi Jer til at kontakte os for et kort møde - så vi kan vise mulighederne frem for jer, inden I beslutter jer endeligt.

Kontakt os via dette link eller direkte på telefon 40720202

Selskabslokaler

Restaurant Palæet´s større selskabslokaler er beliggende i den flotte Odd Fellow bygning.

Her kan afholdes både private og firmaarrangementer med op til 200 personer, og maden bliver selvfølgelig lavet med kærlig hånd af vore dygtige kokke.

Vores hyggelige selskabslokaler på Restaurant Skovkanten er oplagte til mindre selskaber - fra 30 til 80 personer, men er det f.eks. en stående reception kan stedet rumme op til 150 personer.

Se Restaurant Skovkantens hjemmeside her.

Vi tilbyder

Om os & Kontakt​

Restaurant Palæet

CVR: 37811807​

Hunderupvej 22

5000 Odense C