Take Away Jul 2021

Her er vores forslag til julehygge i privaten med de nære venner og familien.

Min. 4 couv., bestilles senest 3 dage før afhentning.

Ønskes levering, skal bestilling være os i hænde min. 5 dage før levering.

Klassisk Juleanretning

Min. 4 couverter

Marineret sild med karrysalat og løg

½ æg med mayonaice pyntet med rejer og caviar

Lun rødspættefilet med remoulade og citron

Glaseret juleskinke

Grønlangkål og brunede kartofler

Julemedister med hjemmelavet rødkål

Lun leverpostej med champignons, bacon og rødbeder

Brød og smør

Pr. pers. kr. 170,00

Den Utraditionelle julebuffet

Min. 6 couverter

Koldrøget vertikalskåret laks med æble / peberrodscreme

Marineret tigerrejer i appelsin / mangosalat

Røget dyrekølle med spinattimbale og tranebær

Meunierestegt Rødspættefilet med tatarsauce

Sprængt andebryst med chili abrikoser

Baconsvøbt svinefilet med cremet svampesauce

Julesalat

2 sl. gode oste med søde nødder

Brød og smør

Pris pr. pers. kr. 210,00

Tilkøb til Juleanretning

Samme retter til alle personer:

Marineret sild med løg og karrysalat kr. 20,00

Stegte sild med løg og kapers kr. 20,00

Varmrøget laks med dildcreme kr. 25,00

Ferskrøget laks med æble/peberrodscreme kr. 25,00

Graved laks med sennepsdressing kr. 25,00

Røget ål med æggestand kr. 59,00

Lun rødspættefilet med remoulade og citron kr. 20,00

½ æg med mayonaise pyntet med rejer og caviar kr. 20,00

Hønsesalat med bacon kr. 20,00

Tartelet (1 stk.) med høns i asparges kr. 25,00

Æbleflæsk med bacontern kr. 20,00

Sprængt andebryst med lun rødkålssalat kr. 35,00

Mørbradbøf med champignons a la creme kr. 29,00

Julemedister med stuved hvidkål kr. 25,00

Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål kr. 25,00

Glaseret juleskinke med grønlangkål kr. 25,00

Brunede kartofler kr. 15,00

Lun leverpostej med bacon og champignons kr. 20,00

Julesalat med appelsin og rødkål kr. 20,00

2 sl. oste med druer kr. 35,00

Brieost og rygeostsalat med druer kr. 35,00

Ris a la mande med kirsebærsauce kr. 35,00

Frugtsalat i creme med hakket chokolade kr. 35,00

Brød og smør kr. 20,00

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​