Julemenu 2021

Julemenu 2021 – kun mod forudbestilling, min. 10 personer

Mosaik af laks med citron caviar og lime creme, samt tang salat

Confiteret andelår i sprød panering, serveret med syltede tranebær, cremet andesauce, gulerødder i flere farver og kartoffel Rösti, samt grønkåls salat

med appelsin, æble og nødder - hertil honning og sesam vinaigrette

Gateau Marcel - vores vinter udgave med varme krydderier og citrus frugt, serveret med kirsebær sorbet og krystalliseret hvid chokolade

3 retter pr. person kr. 369,00

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​