Restauranten​

NYHED: Når vi får mulighed for at åbne op, vil det igen være muligt at besøge Restaurant Palæet torsdag, fredag og lørdag.

Nærmere info og menukort er undervejs!​

Velkommen til!

Hos Restaurant Palæet ønsker vi at give dig den bedste oplevelse i vores hyggelige lokaler eller på vores dejlige terrasse på Hunderupvej. Vi søger at favne bredt ved at lave ærlig mad, med et rustikt udtryk. Det betyder også, at vi ikke profilerer os som en ”pincet restaurant” – men som en restaurant, der laver pokkers god mad til en hyggelig aften ude!

Når vejret er til det, kan du nyde et måltid, en drink eller blot en kop kaffe på vores fantastisk dejlig terrasse. Og hvis vejret skulle være mere lunefuld, byder vi dig velkommen i vores dejlige lokaler, der er indrettet i en gammel villa med en charmerende og indbydende stil.

Vores betjening er altid veloplagt, imødekommende og top motiveret for at give dig, som gæst, den bedste oplevelse. Stemningen her på Palæet vil være afslappet og nede på jorden – måske ikke så langt ned i jorden som den ringborg, der gemmer sig i jorden omkring Palæet – men i hvert fald så meget nede, at der er plads til smil og personlig kontakt.

Så går du herfra med den gode følelse af at være mæt i maven og glad i sindet, så har vi ramt, det vi ønsker.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

ÅBNINGSTIDER:

Torsdag, Fredag og Lørdag

Frokostkort 12:00-15:00

À la carte kort 17:00-21:00

Søndag åbent for brunch og frokost, min. 15 personer. Kontakt os for nærmere info.

HUSK at bestille bord​ enten ved at ringe til os 40 72 02 02 eller sende en mail på info@restaurantpalaeet.dk

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​