​Sommermenu

Tilbydes torsdag, fredag og lørdag fra kl. 17.00

Min. 4 personer - KUN MOD FORUDBESTILLING min. 3 dage før.

Sommermenu

Serveres fra 1. maj – 30. august

Alle retter serveres 1 gang på tallerken

* * *

Laksetartar
Laksetartar rørt med rødløg og urter, friteret grønne kapers, hertil lime creme, radise crudité og sprød rug, serveret med friskbagt brød og smør


Langtidsstegt kalvefilet med urter
serveret med blomkålspuré med brunet smør, skovsvampe i ramsløgspesto og grillede grønne asparges, hertil nye saltbagte kartofler og calvados jus


Rabarber og hyldeblomst i skøn forening
Mazarin, Mousse og Marineret, samt sorbet med nøddekaramel
​​

* * *

3 retter kr. 345,00 pr. pers.

Husk bord reservation på tlf.: 4072 0202

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​