Selskab og fest

Selskab eller fest i Odense Centrum? Så er det på Palæet!

Hos Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet i Odense har vi en lang tradition for at afholde små og store arrangementer for både private og firmaer i vores unikke lokaler. Er I mere end 40 personer, anbefaler vi, at I kigger på lokalerne i Odd Fellow Palæet, som smukt danner ramme om enhver festlig lejlighed - med god plads til både musik og dans eller anden underholdning.

Vi har dygtige kokke, der sætter en ære i at lave spændende retter fra bunden og til alle lejligheder – hvor selv den kræsne gane, vil blive forkælet. Vores service er i højsædet, så du som vært eller værtinde trygt kan læne dig tilbage og overlade arrangementet til os, når først rammerne er aftalt.

For at hjælpe jer godt i gang med planlægningen, har vi lavet en lille guide:

Step 1: I kommer på besøg, får en fremvisning og snak om muligheder, og vælger lokale til lige netop jeres selskab.

Step 2: I kigger på menuforslag og tænker over ønsker mht. mad, vin, bordopstilling o.lign., samt om i ønsker et 5, 7 eller 8 timers arrangement.

Step 3: I kommer ud til et møde, hvor vi gennemgår jeres ønsker og aftaler dagens gang og alle detaljerne (varighed ca. 1 time).

                Ønsker i flere møder er det selvfølgelig muligt og disse afregnes med kr. 250,00 pr. time.

Step 4: 8 dage inden arrangementet kommer I med bordplan – endeligt antal gæster, samt bordkort.

Her er det også vigtigt at fortælle om der er nogen særlige hensyn til f.eks. børn, vegetarer, veganere, allergikere, diabetikere m.m., så vores kok kan finde det bedste alternativ til dem. Dette kan også sendes per mail. Der kan herefter ikke ændres i menu og bordopstilling.

Step 5: På dagen møder I op med det gode humør og vi står klar til, at give jer og jeres gæster en uforglemmelig oplevelse.

Du kan her på siden se alle vores buffeter og menuer, som passer til enhver lejlighed.

OBS: Vi råder også over smukke lokaler på Odense Eventyr Golf, hvor du har udsigt over golfbanen og kan se tagene i Odense by,  kirkespir og skorstenen på Fynsværket, samt kranen på Lindø.

Restaurant Palæet 

Odd Fellow Palæet

Odense Eventyr Golf

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​