April-juni

Forretter

Grillede kammuslinger med grøn mayonnaise og gratinerede jomfruhummer med mangosalsa

Sesamstegt laks med urter i julienne og let citrus creme

Hovedretter

Filet af ungkvæg med grønne asparges med gremolata, rødvinsglaserede nye løg, små ristede kartofler og kryddersky

Perlehønebryst fyldt med krydderurtefars, hertil spæde mini gulerødder, nye kartofler vendt med urter, samt cremet og fyldig hvidvins sauce

Desserter

Variation af jordbær med mazarin med jordbærmousse, jordbær coulis, serveret med jordbær parfait og friske jordbær

Hvid chokolade brownie med skovbær mousse, lemon curd og karamel

3 retter Pr. pers.:

399,-​​

​Som 8 timers fastprisarrangement incl. velkomstbobler, menu, øl, vand og vin ad libitum, dessertvin, isvand, kaffe/te med sødt samt natmad, kr. 799,00​

Selskabslokaler

Restaurant Palæet´s større selskabslokaler er beliggende i den flotte Odd Fellow bygning.

Her kan afholdes både private og firmaarrangementer med op til 200 personer, og maden bliver selvfølgelig lavet med kærlig hånd af vore dygtige kokke.

Vi tilbyder

Om os & Kontakt​

Restaurant Palæet

CVR: 37811807​

Hunderupvej 22

5000 Odense C