Bryllup​

Jeres livs fest i smukke og atmosfærefyldte rammer, midt i Odense.

Palæets Selskaber byder Jer og Jeres gæster velkommen til en uforglemmelig dag, hvor vi tager hånd om alle detaljer - så I kan slappe af og nyde det.

I vores tre forskellige selskabsrestauranter i Odense, tager vi os af såvel store som små fester - altid med personlighed og høj kvalitet.

Vi sætter os grundigt ind i Jeres ønsker igennem flere planlægningsmøder og en tæt dialog, hvor også køkkenchefen bliver inddraget.

Her skræddersyer vi hver enkelt fest.

Palæets Selskaber råder over disse tre lokationer i Odense

Odd Fellow Palæet, Restaurant Palæet og Odense Eventyr Golf Restaurant. 

Odd Fellow Palæets historiske rammer på Nonnebakken, kan rumme selskaber fra 40 til 170 gæster.

Restaurant Palæet i den gamle villa på Hunderupvej, har med sin intime atmosfære og hyggelige indretning plads til mindre selskaber fra 15 til 50 gæster.

På Eventyr Golf finder I de skønneste lokaler med udsigt over golfbanen og Odense by  og plads til 40 / 50 eller 90 personer. Ved særlige aftaler kan caféen inddrages,

hvor der er plads til ca. 170 personer,

​Vi hjælper med menuen

Da vi stræber efter at gøre Jeres dag helt speciel, er det vigtigt for os med en tæt dialog i vores arbejde med at tilrettelægge festen efter vielsen. 

Vores menuforslag herunder er derfor kun til inspiration (men kan selvfølgelig også bestilles), så I får en fornemmelse af, hvad I kan forvente 

og hvilket prisniveau I skal regne med.

Vi tager gerne hensyn til vegetarer, veganere, allergikere, diabetikere m.m. – men beder om, at det bliver meddelt på forhånd,

så køkkenet kan kreere de bedste alternativer. Det samme gør sig gældende for vores små gæster, som vi også kan lave specielle små retter til.

Først og fremmest, så inviterer vi Jer til at kontakte os for et kort møde - så vi kan vise mulighederne frem for Jer, inden I beslutter Jer endeligt.

Kontakt os via dette link eller direkte på telefon 40 72 02 02

Se Palæet's Bryllupsforslag

Om os

Indhold på vej. ​

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​