Buffet forslag 2

Min. 25 personer​ - kan også bestilles som fastpris arrangement

3 i én forret

Marineret kæmperejer med urteaioli og tangsalat

Unghaneterrin med sprød serrano og oliven

Røget dyrekølle med syltet bøgehat og peberrodsskum

Hovedret på buffet

Dagens fangst i sprød panering med krydderurtestøv m. friske petitblade

Vores porchetta, rullet ribbensteg med soltørret tomat og rosmarin

Langtids stegt oksefilet stegt med hvidløg og timian

Let pebersauce tilsmagt med dijon

Små ristede kartofler

Pommes Anna

Årstidens lune grønsager

Bagt blomkål med pesto, babyspinat og saltede mandler

Spidskålssalat med melon, syltede rødløg og feta

Dessert og ost

Oste fra nær og fjern med sprødt, kompot og nødder

Panna cotta og brændt hvid chokolade

Nøddekage med limecurd og italiensk marengs​​

Pr. pers.:​

399,-​​

Om os

Indhold på vej. ​