Buffet januar-marts

Min. 20 personer​ - kan også fås som fastpris arrangement


·​Confiteret unghane terrin med tomatmayo

·​Lakseroulade med spinat og limedressing

·​Lomo på grillet ananas med Romesco sauce

·​Langtids stegt ungkvæg med urter og hvidløg på svampe sauté

·​Krydderurte stegt dagens fisk med muslingesauce

·​Svinemørbrad rullet i Dijon og hasselnødderasp

·​Dijon sauce

·​Små halve kartofler bagt med paprika og parmesan

·​Spæde salater med honning bagte rodfrugter, feta og kerner

·​Spidskålssalat med tranebær og æbler i Mormor dressing

·​2 slags ost med kompot og søde nødder

·​Cheesecake med passions topping

·​Brownie med peanuts og limeganache

Pr. pers.:

389,-​

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​