Middelhavsbuffet
(min. 20 personer)
Forret på tallerken:
Hvidløgs- og pomelo marineret tigerrejer med aioli
Charcuteri med grissini og pesto samt oliven
Hovedretsbuffet:
Citrusmarineret kylling på ben
Græske kødboller i krydret tomatsauce
Ungkvæg stegt med rosmarin og hvidløg
Fettuccine vendt med pesto
Små saltbagte kartofler
Salat med melon, granatæble og kerner
Græsk salat med feta og oliven
Hummus og tzatziki
Brød og smør
Mocca Panna cotta og biskotti -- hvordan biscotti, ligesom småkagen?
Fransk citrontærte med brændt marengs og marinerede bær
* * *
Som fastprisarrangement incl. velkomst, buffet, øl, vand og husets hvid- og rødvin ad libitum
under hele arrangementet, kaffe/te samt natmad
Pr. pers. kr. 775,00
8 timers arrangement
Ønskes kun buffet, kr. 345,00 pr. pers., hertil kommer drikkevarer m.m. efter forbrug
Natmads forslag: Lav selv hotdogs, Rugbrød med rullepølse, spegepølse, paté og div. tilbehør, frikadeller med kold kartoffelsalat og rødbeder,
Aspargessuppe med hjemmebagt brød, Madtærter med grøn salat