Buffet​

min. 20 personer

​Middelhavsbuffet

(min. 20 personer)​

Forret på tallerken:

Hvidløgs- og pomelo marineret tigerrejer med aioli

Charcuteri med grissini og pesto samt oliven

Hovedretsbuffet:

Citrusmarineret kylling på ben

Græske kødboller i krydret tomatsauce

Ungkvæg stegt med rosmarin og hvidløg

Fettuccine vendt med pesto

Små saltbagte kartofler

Salat med melon, granatæble og kerner

Græsk salat med feta og oliven

Hummus og tzatziki

Brød og smør

Mocca Panna cotta og biskotti -- hvordan biscotti, ligesom småkagen?

Fransk citrontærte med brændt marengs og marinerede bær

*  *  *

Som fastprisarrangement incl. velkomst, buffet, øl, vand og husets hvid- og rødvin ad libitum

under hele arrangementet, kaffe/te samt natmad

Pr. pers. kr. 775,00

8 timers arrangement

Ønskes kun buffet, kr. 345,00 pr. pers., hertil kommer drikkevarer m.m. efter forbrug

Natmads forslag: Lav selv hotdogs, Rugbrød med rullepølse, spegepølse, paté og div. tilbehør, frikadeller med kold kartoffelsalat og rødbeder,

Aspargessuppe med  hjemmebagt brød, Madtærter med  grøn salat

Italiensk inspireret buffet​

(min. 20 personer)​

Chili-lime marineret tigerrejer med mangocreme

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter i julienne

​Vitello Tonato – kalveinderlår med tunsauce og sprødt grønt

Bruchettas med frisk tomatsalsa med rødløg og persille

Rosastegt kalve culotte saltimbocca hertil kraftig kalvesky

Urtemarineret kylling med fyld af hvidløgscreme, hertil grillet grønt

Små stegte kartofler med friske krydderurter, olivenolie og hvidløg

Svampe og spinat lasagne med hasselnødder
Tomatsalat med mozzarella og balsamicodressing, oliven a part

Gorgonzola og Talleggio med oliven og sprødt

Lemontærte med brændt marengs

Hjemmebagt foccaciabrød

​*  *  *

Som fastprisarrangement incl. velkomst, buffet, øl, vand og husets hvid- og rødvin ad libitum

under hele arrangementet, kaffe/te med sødt samt natmad

Pr. pers. kr. 779,00

8 timers arrangement

​Ønskes kun buffet, kr. 375,00 pr. pers., hertil kommer drikkevarer m.m. efter forbrug

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​