​Den Klassiske Menu​

Forretter

Tarteletter med høns i asparges · Persille · Tomat

Lakseroulade - spinat - Salat - Dilddressing

Parmaskinke · Melonsalsa · Portvinssky 

Hjemmebagt brød​

Hovedretter

Gammeldags oksesteg · Glaserede løg · Bønner · gulerødder · Asier · Hvide kartofler · Brun fløde sauce​

Kalvesteg stegt som vildt · Grønne bønner · Waldorfsalat · Tyttebær · Surt - Hvide og brunede kartofler · Kraftig vildt sauce

Braisseret kalvespidsbryst · Hvide kartofler · Flødepeberrod · sæsonens grønt · Cremet peberrodssauce


Desserter

Citronfromage · Knas · Flødeskum

Pandekager · Appelsinccreme · Hasselnøddeflager · Rørt is

Hjemmelavet islagskage - Nøddebund - Chokolade

Fyldig Fransk Chokoladekage - Vaniljeparfait - skovbær Coulis

Pr. pers.: 3 retter

349,-​​

Incl. velkomstglas, 3 retters menu med øl, vand og husets hvid- og rødvin ad libitum under spisningen, 1 glas desertvin,

kaffe/te, kr. 575,00 pr. person

Maks. 5 timers arrangement​ afsluttes senest kl. 23.00

Drikkevarer efter spisningen afregnes efter forbrug.

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​