​Den Klassiske Menu​

Forretter

Tarteletter med høns i asparges · Persille · Tomat

Klassisk Rejecocktail

Citronmarineret unghane · Sprød salat · Mild creme verte hjemmebagt brød​

Hovedretter

Gammeldags oksesteg · Glaserede løg · Bønner · gulerødder · Asier · Hvide kartofler · Brun fløde sauce​

Kalvesteg stegt som vildt · Grønne bønner · Waldorfsalat · Tyttebær · Surt Hvide og brunede kartofler · Kraftig vildt sauce

Rødvins marineret nakkesteg · Bagte petit kartofler · Grøntsagssaute · Agurkesalat · Mild rødvinssauce​


Desserter

Citronfromage · Gele · Frisk frugt · Chokolade · Flødeskum

Pandekager · Appelsinccreme · Hasselnøddeflager · Rørt is

Hjemmelavet islagskage - Nøddebund - Chokolade

Pr. pers.: 3 retter

375,-​​

Incl. velkomstglas, 3 retters menu med øl, vand og husets hvid- og rødvin, 

kaffe/te med småkager, kr. 575,00

Maks. 5 timers arrangement​

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​