​Eventyrlig Buffet

Min. 25 personer​ - kan også bestilles som fastpris arrangement

3 i én Forret på tallerken

Soya marineret laks bagt med sesam hertil urteaioli og tang

Unghaneterrin med sprød serrano og romesco sauce

Røget dyrekølle med syltet bøgehat og peberrodsskum

Hovedret på buffet

Kylling på ben sauté chasseur i sauce med cognac, kørvel og persille

Vores porchetta, rullet ribbenssteg med soltørret tomat og krydderurter

Langtids stegt kalve filet med knust rosenpeber hertil cremet kalvepebersauce

Små ristede kartofler

Bagt kartoffelterrin

Årstidens lune grønsager

Spidskålssalat med appelsiner, æbler, saltede græskarkerner og æbleeddike

Små salater med melon, syltede rødløg og feta

​​

Desserter & Oste på buffet

2 slags ost med sprødt, kompot og nødder

Lys og mørk chokolade mousse i skøn forening med sprød lakrids

Tærte med appelsin mazarin og nøddekaramel, hertil limecreme

Pr. pers.:​

385,-​​

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​