​Eventyrlig Buffet

Min. 25 personer​ - kan også bestilles som fastpris arrangement

3 i én forret

Marineret kæmperejer med urteaioli og tangsalat

Unghaneterrin med sprød serrano og romesco sauce

Røget dyrekølle med syltet bøgehat og peberrodsskum

Hovedret på buffet

Dagens fangst i sprød panering med citroncreme

Vores porchetta, rullet ribbensteg med soltørret tomat og krydderurter

Langtids stegt kalvefilet stegt med hvidløg og timian

Let pebersauce tilsmagt med dijon

Små ristede kartofler

Bagt kartoffelterrin

Årstidens lune grønsager

Bagt blomkål med pesto, babyspinat og saltede mandler

Små salater med melon, syltede rødløg og feta

Dessert og ost

Oste fra nær og fjern med sprødt, kompot og nødder

Jordbær Panna cotta og brændt hvid chokolade

Nøddekage med limecurd og italiensk marengs​​

Pr. pers.:​

385,-​​

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​