April-Juni

Forretter

Grillede kammuslinger med grøn mayonnaise og gratinerede jomfruhummer med mangosalsa

Sesamstegt laks med urter i julienne og let citrus creme

Hovedretter

Filet af ungkvæg med grønne asparges med gremolata, rødvinsglaserede nye løg, små ristede kartofler og kryddersky

Perlehønebryst fyldt med krydderurtefars, hertil spæde mini gulerødder, nye kartofler vendt med urter, samt cremet og fyldig hvidvins sauce

Desserter

Variation af jordbær med mazarin med jordbærmousse, jordbær coulis, serveret med jordbær parfait og friske jordbær

Hvid chokolade brownie med skovbær mousse, lemon curd og karamel

3 retter Pr. pers.:

399,-​​

​Som 8 timers fastprisarrangement incl. velkomstbobler, menu, øl, vand og vin ad libitum, dessertvin, isvand, kaffe/te med sødt samt natmad, kr. 799,00​

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​