​Januar-Marts

Forretter

Røget laksetartar med kapers og rødløg, på citrusdressing og tang

Unghaneterring med urter på ærtepuré, hertil chilisyltet abrikos og sprød hvede​​

Hovedretter

Helstegt oksefilet med sprøde skorzonerrødder og ovnbagte rodfrugter, kartoffeltimbale og rødvinssauce

Braisseret kalvebryst med pommes Anna med gulerod, smørdampet rosenkål og sauteret vinterkål med honning, hertil cremet braissere sky

Desserter

Æbletærte med mazarin, kanel og nødder, hertil vaniljeis og syltede bær

Letfrossen nougatterrin med passions sorbet og hindbær coulis

Pr. pers.:

399,-​

  • Som 8 timers fastprisarrangement incl. velkomstbobler, menu, øl, vand og vin ad libitum, dessertvin, isvand, kaffe/te med sødt samt natmad, kr. 799,00

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​