Juli-September

Forretter

​Skaldyrsmousse serveret med hummercreme, dildolie og citruscreme

Dampet rødtunge med porrecreme, ørredrogn og porrefrit

Hovedretter

Svampeindbagt oksemørbrad serveret med kartoffeltårn, fyldig portvins sauce, sauteret sommerkål med sprød parmaskinke og smørdampede gulerødder

Braisseret gourmetgris med bagt selleri, sauteret brombær og svampe, hertil duchess med rygeost samt braisseresky

Desserter

Intens chokolade kage med brombærmousse og appelsinsorbet samt nøddecrunch

Rabarbersuppe med jordbær og vaniljeis

Pr. pers.:

399,-​​

​Som 8 timers fastprisarrangement incl. velkomstbobler, menu, øl, vand og vin ad libitum, dessertvin, isvand, kaffe/te med sødt samt natmad, kr. 799,00​

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​