Oktober-December

Forretter​

​Cremet kartoffelsuppe med torsk, sprød parmaskinke og rødbedeskum

Svinekæbe terrin med syltede æbler på tranebær- peberrod creme samt sprød hvede

Hovedretter

Sprængt andebryst med let peberrodssauce, haricot verts, glaseret rodfrugter og pom. rissolés

Duet af krondyrfilet og kølle, serveret med ristede svampe, æble- og selleri med timian og honning samt svampesauce og pommes rissoles​

Desserter

Vaniljefromage med krokant, appelsinmarineret brombær, appelsinsorbet

Citronkage med hvid chokolademousse og saltkaramel, hertil sprød tuille og hindbær sorbet

Pr. pers.:​

399,-​​

​Som 8 timers fastprisarrangement incl. velkomstbobler, menu, øl, vand og vin ad libitum, dessertvin, isvand, kaffe/te med sødt samt natmad, kr. 799,00​

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​