April-Juni

Forretter

Asparges - rogn - creme friche - karse

Grønne asparges med stenbiderrogn, pisket creme fraiche og karse

Krebs - friskost - citrus - dild

Krebsesalat rørt med frisk ost ,dild og citrus, anrettet med bitre salater og sprød crouton

Hovedretter

Kalv - ramsløg - spinat - bøgehatte

Kalvefilet stegt med ramsløg serveret med spinattærte med gammelknas og kalvesky med bøgehatte

Gris - spidskål - sauce robert - syltet løg

Rosastegt svinemørbrad serveret med grillet spidskål, syltet løg og mild sauce robert

Kartofler efter eget valg til begge hovedretter

Desserter

Lime pannacotta - pistacie - jordbær - basilikum

Panna cotta med pistaciekage, jorbærsorbet og friske jordbær vendt med basilikum

Rabarber - citron - hvid chokolade - Hasselnødder

Bagte rabarber med citronmazarin, hvid chokoladecreme, rabarber sorbet og ristet hasselnødder i brændt chokolade 

3 retter Pr. pers.:

399,-​​

​Som 8 timers fastprisarrangement incl. velkomstbobler, menu, øl, vand og vin ad libitum, dessertvin, isvand, kaffe/te med sødt samt natmad, kr. 829,00​

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​