August/September

Vælg mellem​​

Forretter

Chillimarinerede scampi-rejer og okse carpaccio med spæde salater, spinat og mozzarella. Hertil brød & smør

Unghane rilette med sprøde salater, syltede rødløg, friterede capers og urtecreme. Hertil brød & smør

​​

Hovedretter

Duet af gris - marineret nakkefilet & mørbrad med årstidens garniture, pommes risoles og flødesauce

Langtidsstegt kalvefilet, årstidens garniture, ristede petit kartofler med havsalt og persillestøv, hertil serano-tomat glace.

Desserter

Vanille parfait med salt karamel, marinerede bær og frugter og melon/citronmelisse coulis.

Pæretærte med chocoladeparfait og bærsauce.

3 retter Pr. pers.:

449,-​​

Sælges også som 8 timers fastprisarrangement incl. velkomstbobler, menu, husets vin, sodavand og øl ad libitum, dessertvin (1 glas), isvand, kaffe/the med sødt samt natmad til kr. 869,00 per person.

Om os

Indhold på vej. ​