​Januar- marts

Forretter

Røget laksetartar med kapers og rødløg, på citrusdressing og tang

Unghaneterring med urter på ærtepuré, hertil chilisyltet abrikos og sprød hvede​​

Hovedretter

Helstegt oksefilet med sprøde skorzonerrødder og ovnbagte rodfrugter, kartoffeltimbale og rødvinssauce

Braisseret kalvebryst med pommes Anna med gulerod, smørdampet rosenkål og sauteret vinterkål med honning, hertil cremet braissere sky

Desserter

Æbletærte med mazarin, kanel og nødder, hertil vaniljeis og syltede bær

Letfrossen nougatterrin med passions sorbet og hindbær coulis

Pr. pers.:

399,-​

  • Som 8 timers fastprisarrangement incl. velkomstbobler, menu, øl, vand og vin ad libitum, dessertvin, isvand, kaffe/te med sødt samt natmad, kr. 799,00

Selskabslokaler

Restaurant Palæet´s større selskabslokaler er beliggende i den flotte Odd Fellow bygning.

Her kan afholdes både private og firmaarrangementer med op til 200 personer, og maden bliver selvfølgelig lavet med kærlig hånd af vore dygtige kokke.

Vi tilbyder

Om os & Kontakt​

Restaurant Palæet

CVR: 37811807​

Hunderupvej 22

5000 Odense C