Juli-september

Forretter

​Skaldyrsmousse serveret med hummercreme, dildolie og citruscreme

Dampet rødtunge med porrecreme, ørredrogn og porrefrit

Hovedretter

Svampeindbagt oksemørbrad serveret med kartoffeltårn, fyldig portvins sauce, sauteret sommerkål med sprød parmaskinke og smørdampede gulerødder

Braisseret gourmetgris med bagt selleri, sauteret brombær og svampe, hertil duchess med rygeost samt braisseresky

Desserter

Intens chokolade kage med brombærmousse og appelsinsorbet samt nøddecrunch

Rabarbersuppe med jordbær og vaniljeis

Pr. pers.:

399,-​​

​Som 8 timers fastprisarrangement incl. velkomstbobler, menu, øl, vand og vin ad libitum, dessertvin, isvand, kaffe/te med sødt samt natmad, kr. 799,00​

Selskabslokaler

Restaurant Palæet´s større selskabslokaler er beliggende i den flotte Odd Fellow bygning.

Her kan afholdes både private og firmaarrangementer med op til 200 personer, og maden bliver selvfølgelig lavet med kærlig hånd af vore dygtige kokke.

Vi tilbyder

Om os & Kontakt​

Restaurant Palæet

CVR: 37811807​

Hunderupvej 22

5000 Odense C