Oktober-december

Forretter​

​Cremet kartoffelsuppe med torsk, sprød parmaskinke og rødbedeskum

Svinekæbe terrin med syltede æbler på tranebær- peberrod creme samt sprød hvede

Hovedretter

Sprængt andebryst med let peberrodssauce, haricot verts, glaseret rodfrugter og pom. rissolés

Duet af krondyrfilet og kølle, serveret med ristede svampe, æble- og selleri med timian og honning samt svampesauce og pommes rissoles​

Desserter

Vaniljefromage med krokant, appelsinmarineret brombær, appelsinsorbet

Citronkage med hvid chokolademousse og ssaltkaramel, hertil sprød tuille og hindbær sorbet

Pr. pers.:​

399,-​​

​Som 8 timers fastprisarrangement incl. velkomstbobler, menu, øl, vand og vin ad libitum, dessertvin, isvand, kaffe/te med sødt samt natmad, kr. 799,00​

Selskabslokaler

Restaurant Palæet´s større selskabslokaler er beliggende i den flotte Odd Fellow bygning.

Her kan afholdes både private og firmaarrangementer med op til 200 personer, og maden bliver selvfølgelig lavet med kærlig hånd af vore dygtige kokke.

Vi tilbyder

Om os & Kontakt​

Restaurant Palæet

CVR: 37811807​

Hunderupvej 22

5000 Odense C