Mad ud af huset tilbydes af Restaurant Palæet

Skal du holde et arrangement i den nærmeste fremtid? Har du lokaler, men mangler du forplejning? Så bør du overveje at benytte dig af mad ud af huset her hos os. Det er både en nem og billig løsning, og vi garanterer en god smagsoplevelse! 

Vi holder til i Odense og servicerer kunder over hele Fyn.

Hos Restaurant Palæet har vi i flere år serveret dejlig mad for tilfredse gæster. Nu tilbyder vi også mad ud af huset til både store og små forsamlinger, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os. 

Uanset om der er tale om et bryllup, barnedåb, studenterfest, fødselsdag eller andre af livets små og store begivenheder, står vi til rådighed med menuforslag.

Skal firmaet have reception, har i en ansat der har jubilæum, eller skal jeres ansatte blot forkæles i en særlig lejlighed, findes der både klassiske menuer med tarteletter og ribbensteg, men også tapas lignende anretninger i den lettere genre.

Vi leverer mad ud af huset til dit næste arrangement

Vi laver altså gerne maden til dit næstearrangement, så du kan bruge tiden med dine gæster eller kunder. Vi leverer en diner transportable menu, som er klar til at sætte på bordet, når den ankommer. Du slipper altså for selv at skulle stå for at skrælle kartofler eller stege kødet, du skal blot vælge en af vores lækre menuer – og har du særlige ønsker, imødekommes disse gerne, hvis der bestilles i god tid.

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi stå for levering af mad til din næste sammenkomst, bør du ikke tøve med at kontakte os. Bestilling af mad ud af huset bør gerne foretages mindst 14 dage i forvejen, men har du brug for levering i overmorgen – så ring endelig!

Bestil mad ved at kontakte os på telefon: 40 72 02 02 eller på mail: info@restaurantpalaeet.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger. ​

Selskabslokaler

Restaurant Palæet´s større selskabslokaler er beliggende i den flotte Odd Fellow bygning.

Her kan afholdes både private og firmaarrangementer med op til 200 personer, og maden bliver selvfølgelig lavet med kærlig hånd af vore dygtige kokke.

Vores hyggelige selskabslokaler på Restaurant Skovkanten er oplagte til mindre selskaber - fra 30 til 80 personer, men er det f.eks. en stående reception kan stedet rumme op til 150 personer.

Se Restaurant Skovkantens hjemmeside her.

Vi tilbyder

Om os & Kontakt​

Restaurant Palæet

CVR: 37811807​

Hunderupvej 22

5000 Odense C