Ud af huset

Restaurant Palæet tilbyder mad ud af huset til små og store begivenheder

Pga. Corona restriktionerne har vi foreløbigt lukket for vores take away.

Skal du holde et arrangement i den nærmeste fremtid? Har du lokaler, men mangler du forplejning? Så bør du overveje at benytte dig af mad ud af huset her hos os. Det er både en nem og billig løsning, og vi garanterer en god smagsoplevelse! 

Vi holder til i Odense C og servicerer kunder over hele Fyn.

Hos Restaurant Palæet har vi i flere år serveret dejlig mad for tilfredse gæster. Men vi tilbyder også mad ud af huset til både store og små forsamlinger, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os. 

Uanset om der er tale om en hyggelig spisning for 4 gæster, bryllup, barnedåb, studenterfest, fødselsdag eller andre af livets små og store begivenheder, så se vores menuer.

Skal firmaet have reception, har I en ansat, der har jubilæum eller skal Jeres ansatte blot forkæles i en særlig lejlighed, findes der både klassiske menuer med tarteletter og ribbensteg, men også tapas lignende anretninger i den lettere genre.

Bestilles senest 2 dage før på telefon: 40 72 02 02 eller på mail: info@restaurantpalaeet.dk

​​

Om os

Vi har været et kendt par i restaurationsbranchen længe før vi overtog Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæet tilbage i 2016, idet vi begge har været i branchen i over 30 år. Jørn er uddannet både kok og tjener, Jeanette er uddannet tjener, og står desuden for den administrative del af forretningen. Ud​over Palæet bestyrer vi sideløbende Odense Eventyr Golf Restaurant, der også ligger i Sanderum.

Vi brænder begge to for sammen med vores dejlige personale, at give vores gæster den bedste oplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde dig indenfor…

- Jeanette & Jørn Kyhn

Vi tilbyder

Kontakt​

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22

5000 Odense C

CVR: 37811807​